Нові добрива UKRAVIT допоможуть рослинам розвиватись під час посухи

26 червня 2018 118 0
Нові добрива UKRAVIT
Kurkul.comНові добрива UKRAVIT

Компанія UKRAVIT презентувала декілька новинок на виставці «Міжнародні дні поля в Україні 2018». Про це повідомляє Latifundist.com.

Останніми розробками «Інституту здоров’я рослин» стали унікальні добрива європейських стандартів — Авангард Кремній Біо марки А і Авангард Кремній Біо марки Б. Різниця між ними у тому, що останній має у складі більше кремнію, а калію менше, а марка А — навпаки.

«Це добриво в умовах посухи та засолення знімає з культури стрес і дає їй можливість розвиватись в умовах посухи і засолення ґрунту, забезпечуючи нормальні ростові і продукційні процеси. Авангард Кремній покращує процеси фотосинтезу, обміну речовин, покращує засвоєння кальцію, магнію, азоту, фосфору», — повідомив кандидат с/г наук, начальник відділу розвитку продуктів і сервісів міндобрив Сергія Адаменко.

До того ж, нові багатофункціональні добрива забезпечують різноманітні ефекти. Один з них — тепловий. При надмірній сонячній радіації інноваційна розробка допомагає зменшити температуру рослин на 4-5 градусів. Крім того, має також захисний ефект від шкідників і хвороб.

Такі добрива, за словами спеціаліста, можна використовувати з переліком сумішей. До них доцільно додати біологічно активні складові: гумінові кислоти, фульвокислоти, водорості, хелатуючі агенти, які краще стабілізують добриво у розчині.

Також UKRAVIT представив третю новинку. Нею став органічний підкислювач-кондиціонер води, який дозволяє використовувати воду високої жорсткості (5-8 гр. солей в 1 л) з добривами та ЗЗР.

Виконано за допомогою Disqus