Аграріям Львівщини виділено 12 млн грн

17 вересня 2015 61 0
Аграріям Львівщини виділено 12 млн грн
Кurkul.comАграріям Львівщини виділено 12 млн грн

На фінансову підтримку у 2015 р., через механізм здешевлення кредитів, для аграріїв Львівщини з державного бюджету виділено 6,5 млн грн, пише прес-служба облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, проведено перше засідання конкурсної комісії за поданими заявками аграрних підприємств та надано право на одержання бюджетних коштів на суму 0,5 млн грн.

«На регіональному рівні також здійснюється фінансова підтримка аграріїв. Зокрема, на виконання обласної Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Львівської області у 2015 р. з обласного бюджету виділено 6 млн. грн. Ці кошти можна скерувати на фінансування наступних заходів: розвиток насінництва, органічного виробництва, галузі тваринництва, рибництва, підтримку сільськогосподарських кооперативів, фінансово-кредитне забезпечення», — повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз.

За словами Наталії Хмиз, аграрії Львівщини, які планують одержати фінансову підтримку для розвитку бізнесу, можуть звернутися департамент агропромислового розвитку та подати заявку.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою