Опубліковано прогноз світового ринку часнику до 2022 року

28 червня 2018 2394 0
Опубліковано прогноз світового ринку часнику до 2022 року

Днями відома аналітична компанія Fact.MR опублікувала грунтовне дослідження ринку часнику і склала прогноз до 2022 року. Так, згідно даних, світовий ринок часнику очікує повільне зростання протягом наступних 4 років, пише Factmr.com.

Сукупний середньорічний темп росту складе 4,3%. Згідно з прогнозами, до кінця 2022 року ринок часнику отримає дохід у розмірі $19,5 млрд.

Аналітики встановили, що найближчими роками найбільшим ринком часнику стане Азіатсько-Тихоокеанський регіон (крім Японії). Тут очікується стійкий темп зростання протягом прогнозного періоду. На кінець 2022 р. ринок цього регіону оцінюють $8,2 млрд.

Найбільшими часниковими гравцями будуть Індія і Китай, адже виробництво часнику в цих країнах підтримують на рівні урядів.

Також найближчими роками очікується помірне зростання ринку часнику в Європі та Північній Америці.

Стрілкуючі сорти (hard neck) будуть більш популярними за нестрілкуючі (soft neck). Оцінюють, що до кінця 2022 року ринок стрілкуючих сортів сягне $13 млрд.

Тим часом очікується, що обсяги виробництва часнику нестрілкуючих сортів складе більше однієї третини частки доходу кінця 2017 року.

І насамкінець очікується, що обсяги виробництва і продажів часнику у свіжому вигляді будуть найбільшими порівняно з будь-якою іншою формою. Передбачається, що ринок свіжого часнику між 2017 та 2022 роками зросте ледь не на $ 2,6 млрд.

Виконано за допомогою Disqus