Фермери переймали досвід екологічного обробітку землі

19 вересня 2015 65 0
Фермери переймали досвід екологічного обробітку землі
Кurkul.comФермери переймали досвід екологічного обробітку землі

Компанія «Даноша» провела семінар для фермерів, під час якого поділилася досвідом сільськогосподарського виробництва на Прикарпатті. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Як зазначається у повідомленні, присутні мали можливість оглянути техніку, яку використовує компанія при виконанні робіт у полі. Під час семінару йшлося не тільки про вирощування зернових культур, а й про набутий досвід у годівлі корів.

«Ми працюємо на території України, спираючись на технології, які застосовуються в Європі й використовуються іншими компаніями, в яких я працював. Якщо ми хочемо отримати гарний результат, все повинно бути зроблено абсолютно правильно. Надзвичайно важливим для нас є правильний вибір моменту для того чи іншого виду робіт. Саме тому ми інвестували у великі ємності для транспортування та зберігання органічного добрива на наших фермах, щоб можна було зберігати добриво до того моменту, коли ми зможемо вносити його для кращого засвоєння поживних речовин рослинами», — розповідає провідний спеціаліст компанії по добривах і підгодівлі полів Медс Клаусен.

Зокрема інтерес у учасників викликала можливість підживлення полів фермерів органічним добривом і подальша співпраця у плані методологічної підтримки з боку компанії у питаннях вирощування та догляду за великою рогатою худобою.

Виконано за допомогою Disqus