Уряд Німеччини не готовий виділити фінансову допомогу фермерам

2 серпня 2018 110 0
Гроші
pixabay.comГроші

Прохання Німецького союзу фермерів про фінансову допомогу уряд країни не готовий задовольнити. Про це зробила заяву голова Мінсільгоспу Німеччини Юлія Клекнер, повідомляє Ukragroconsult.com.

«Ми повинні спиратися на надійні факти, в тому числі в інтересах платників податків. Оцінки сільгоспвиробників, публікації і опитування — це одне. Але нам потрібні фактичні дані за обсягами врожаю», — сказала міністр.

Як проінформувала Юлія Клекнер, рішення можна буде винести лише у другій половині серпня, відповідно до офіційної статистики врожаю.

Через посуху, спричинену затяжною спекою, постраждали у більшості регіони сходу і північного сходу ФРН. Як пояснює міністр, тривала спека торкнулася майже всіх галузей сільського господарства у тій чи іншій мірі. Так, багато господарств, що тримають худобу, змушені забивати більше тварин через нестачу харчів для них. Це, у свою чергу, може позначитись на ціні м'яса і молока.

Нагадаємо, голова Німецького союзу селян Йоахим Руквід закликав уряд ввести надзвичайний стан і надати фермерам фінансову допомогу

Виконано за допомогою Disqus