Провідний британський фахівець проведе семінар по силосу на Черкащині

29 серпня 2018 180 0
Силос
Kurkul.comСилос

Посольство Великобританії в Україні запрошує відвідати практичний семінар «Кращий силос, раціони ВРХ та практика доїння» за участю британського експерта з силосування.

Співорганізатори семінару — офіційний представник JCB, АОО «АФ Маяк».

Захід розрахований на директорів господарств ВРХ, головних зоотехніків, фахівців із заготівлі кормів і агрономів.

Під час заходу Ви зможете прослухати лекцію експерта по силосуванню, технічного директора Kelvin Cave Ltd Енді Стржелецьки на тему: «Організація процесу заготівлі для поліпшення якості силосу і показників продуктивності ВРХ».

Також, програма семінару включає виступи:

  • менеджера сільськогосподарської техніки JCB Сергія Шелудько — «Силос від JCB від трамбування до згодовування»;
  • менеджера «Агроінмаш» Аріни Басанець — «Арифметика економії: подрібнювачі, кондиціонери валків і інші помічники фермера»;
  • д-р с.-г. наук, професора, наукового консультанта «Райт Френк» Руслана Сусола — «Вплив якості силосу на виробництво молока»;
  • представника Milkrite — «Трикутна вентильована соскова гума. Автоматизація процесу доїння».

Крім цього, на Вас чекає майстер-клас за візуальною оцінкою силосу в силосному бурті, практичний аудит ферми, демонстрація січкарні Tomohawk від Teagle Machinery Ltd, демонстрація техніки JCB у процесах трамбування і виїмки силосної маси, приготування та згодовування раціону і багато іншого.

Семінар відбудеться 25 вересня в с. Піщане, Золотоніський р-н, Черкаська обл., вул. Леніна, Піщанський сільський будинок культури та «АФ Маяк» Gps-координати до адресою місця проведення: 49.745179, 31.844147. Початок семінару о 8:30.

Оскільки кількість місць обмежена потрібно попередньо зареєструватися. Підтвердити участь в семінарі необхідно на електронну адресу pavliuk@latifundistmedia.com або за телефоном 050 381 56 87.

Виконано за допомогою Disqus