Саудівська Аравія планує закуповувати українську худобу

4 вересня 2018 700 0
Делегація інспекторів Королівства Саудівська Аравія прибула до України
ДержпродспоживслужбаДелегація інспекторів Королівства Саудівська Аравія прибула до України

Делегація інспекторів Королівства Саудівська Аравія прибула до України для оцінки вирощуванням живої великої та дрібної рогатої худоби. Метою візиту також є обговорення можливості експорту худоби на ринок КСА. Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа висловив сподівання на плідну співпрацю та налагодження професійних зв’язків, обмін досвідом між фахівцями ветеринарної галузі країн.

Директор департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Борис Кобаль ознайомив представників делегації із функціями, повноваженнями служби та її територіальних органів, системою державних лабораторій та лікарень ветмедицини, процедурою сертифікації вантажів, які йдуть на експорт. Також він надав інформацію про нормативні документи, що регулюють питання здоров’я тварин та безпечності продуктів харчування, систему нагляду за хворобами тварин та заходи контролю за ними, систему ідентифікації тварин.

Представникам делегації КСА планують показати Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області та кілька об’єктів галузі тваринництва, зацікавлених в експорті до КСА.

Інспектори галузі тваринництва КСА працюватимуть в Україні до 9 вересня 2018 р

Виконано за допомогою Disqus