Grimme збільшила прибутки у 2017 році

6 вересня 2018 72 0
Крістін, Франц, Філіп та Крістоф Грімме на заводі сімейного бізнесу
Grimme.comКрістін, Франц, Філіп та Крістоф Грімме на заводі сімейного бізнесу

Група компаній Grimme відзвітувала про прибутки за 2017 р. У порівнянні з 2016 р. вони зросли на 13,9% з €409 млн до €459 млн. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Зазначається, що всі п'ять виробничих компаній Internorm, Rico, Spudnik, Asa-Lift та Grimme сприяли позитивному розвитку бізнесу. У групі працюють понад 2 400 людей у ​​всьому світі та присутні в більш ніж 120 країнах.

Окремо компанія Grimme у 2017 р. заробила на 19% більше за попередній календарний рік і її прибуток склав €301 млн. Зазначається, що усі машинобудівні підрозділи для картоплі, буряку та овочевих технологій досягли зростання. Найсильніший приріст був обумовлений розвитком інновацій та якості, а також переорієнтуванням продажів технології для збирання буряків. Протягом двох років продажі зросли більш ніж удвічі.

Популярні технології Big5 на минулорічній виставці Agritechnica були дуже добре сприйняті на ринку. Самохідний картоплезбиральний комбайн VENTOR 4150 та причіпний картоплезбиральний комбайн EVO 290 забезпечили високий попит.

Крім того, в цьому році компанія запустила новий завод у Китаї та нові торгівельні мережі і сервісні центри в Ірландії та Бельгії.

Виконано за допомогою Disqus