Фермер розповів про досвід отримання компенсацій за будівництво елеватора

20 вересня 2018 165 0
Фермер розповів про досвід отримання компенсацій за будівництво елеватора
Kurkul.com

Фермерським господарствам теж реально отримати відшкодування частини будівництва чи закупівлі елеваторного обладнання. Про це в коментарі Elevatorist.com сказав заступник генерального директора з комерційних питань KMZ Industries Борис Рибачук.

Так, придбати обладнання та отримати компенсацію за нього зміг власник ФГ «Перебудова В.» Сергій Головко, у якого невеликий елеватор на 6 тис. т одноразового зберігання.

Фермер повідомив, що отримав вже два компенсаційних транші при придбанні обладнання від KMZ Industries. Минулого року компенсація була 20% вартості силосів, цього року — 25% при придбанні норій і соматичного обладнання.

«Мені дзвонили мої колеги і питали, чи реально отримати цю компенсацію? Я їм розповів, що реально. Хоча, якщо на елеваторне обладнання я отримав компенсацію протягом двох місяців, то на грунтообробну техніку процес трохи затягнувся. Але безумовно програма для аграріїв дуже корисна. Нам завжди не вистачає оборотних коштів на техніку, і така допомога дуже виручає», — розповів Сергій Головко.

Виконано за допомогою Disqus