У Запорізькій області заблокували роботу елеватора

21 вересня 2018 203 0
У Запорізькій області заблокували роботу елеватора
Kurkul.com

У селі Новоукраїнка Запорізької області невідомі заблокували роботу току. Як виявилося, роботу елеватора заблокували представники Трудової селищної ради та активісти. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Причиною блокування роботи була копія судового рішення.

«Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом блокування роботи господарства на території Новомиколаївського району представниками Трудової селищної ради та активістами. У останніх вилучили зброю та боєприпаси», — ідеться у повідомлені.

Наразі поліція встановлює всі обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.206 (Протидія законній господарській діяльності) Кримінального кодексу України. В діях правопорушників також вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Поліція нагадує, що навіть при наявності Ухвали суду, відповідно до чинного законодавства, примусове виконання рішень в України покладено на Державну виконавчу службу.

Виконано за допомогою Disqus