Виробники повідомляють про низькі ціни на груші — огляд ціна на фрукти

8 жовтня 2018 169 0
Виробники повідомляють про низькі ціни на груші — огляд ціна на фрукти
sazhaemvsadu.ru

Kurkul.com разом з FreshBot продовжують слідкувати за змінами цін на ринку овочів та фруктів.

Груша Конференція

Занадто багато часу і уваги приділялося груші в Україні, а на даний момент ситуація з цінами залишає купу питань фахівцям і експертам області.

Більшість виробників в один голос заявляють про надто низькою реалізаційної ціни, на оптових ринках і в садах ціни коливалися від 7-8 грн/кг до 23-30 грн/кг. Це і дозволяло оптовикам гратися з якістю, упаковкою і ступенем доробки.

В цей же час, мережі супермаркетів по всій країні рясніли цінниками, значно вищими, ніж у фермерів, більше кількох тижнів великі мережі тримали ціну грушу Конференція українського виробництва на позначці 60-66 грн/кг.

Незважаючи на високі ціни, якість нашої груші і її якість передпродажної доробки досить високі, щоб успішно експортувати її та отримувати додаткову вигоду від цього.

На зовнішніх ринках на сьогодні панують місцеві виробники зі своєю продукцією. Наприклад, в Бельгії місцева груша Конференція в мережах супермаркетів коштує в 2 рази нижче, ніж в Україні і не піднімається вище 30 грн/кг.

А Великобританія, до якої притягнуті всі погляди експортерів, також продає грушу місцевого походження, не концентруючись на імпорті, за цінами 45-47 грн/кг.

(На графіку ціна на рушу Конференція в упаковці 300 г)

Максимальна концентрація наших виробників на якості продукту і її упаковці, дозволить не тільки продавати грушу дорожче на внутрішньому ринку, але і претендувати на експорт і конкуренцію з місцевими європейськими виробниками.

Продовжуйте стежити за цінами з Kurkul.com та FreshBot.

Завантажити додаток можна за посиланнями: Appstore та Google Play.

Виконано за допомогою Disqus