У Мінагропроді проводять кадрову реформу

27 вересня 2015 48 0
У Мінагропроді проводять кадрову реформу
Вusiness.uaУ Мінагропроді проводять кадрову реформу

З метою оптимізації функцій структурних підрозділів Міністерства аграрної політики та продовольства України, на початку серпня цього року, розпочалася робота над пілотним проектом кадрового реформування Мінагропроду, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

«До роботи над проектом залучені волонтери-фахівці з організаційних змін та оптимізації функціональних обов’язків», — зазначив радник міністра з питань кадрової політики Міністерства аграрної політики та продовольства України Володимир Коломоєць.

Як зазначається у повідомленні, робота над пілотним проектом відбувається за такими етапами: анкетування співробітників; функціональне інтерв’ю з керівниками та ключовими співробітниками департаментів міністерства; аналіз карти процесів структурних підрозділів, складеної на основі отриманої інформації на попередніх етапах; розробка заходів з оптимізації розподілу функціональних обов’язків з метою підвищення ефективності.

«Типовими проблемами роботи у державних установах є її націленість радше на процес, а не на результат, а також надмірно зарегульована взаємодія між структурними підрозділами. Мета кадрової реформи – забезпечити максимально ефективну роботу усіх департаментів Мінагропроду», — наголосив посадовець.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою