Bayer розширюватиме лінійку біологічних ЗЗР

19 жовтня 2018 61 0
Bayer розширюватиме лінійку біологічних ЗЗР
glavnoe.ua

Враховуючи посилення вимог щодо безпечного виробництва продуктів харчування Bayer планує розширити лінійку біологічних засобів захисту рослин. Деякі зі своїх останніх біологічних інновацій компанія представить на міжнародній конференції в Швейцарії. Про це повідомляє SuperAgronom.com.

З 22 по 24 жовтня за підтримки IBMA та FiBL в Швейцарії проходитиме щорічна конференція, присвячена безпечним методам вирощування та захисту сільськогосподарських культур.

Протягом трьох днів основна увага учасників буде приділена тенденціям в області досліджень і розробок біопрепаратів, інновацій і новим біологічним препаратам для екологічно безпечної і стійкою захисту культур. Однією з цілей Bayer під час конференції буде пошук партнерів для подальшого розширення портфеля біологічних препаратів.

«Цей ринок має величезний потенціал зростання, але як і раніше сильно фрагментований. Тому ми відкриті для налагодження партнерських відносин з виробниками біологічних препаратів, щоб мати можливість пропонувати фермерам більш ефективні інтегровані рішення, адаптовані до їхніх потреб», — зазначив менеджер напрямку Biologicals компанії Bayer Карл Менкс.

Нагадаємо, з 2009 р. Bayer постійно інвестує в розвиток високоякісних біологічних препаратів з доведеною наукової та практичної ефективністю. Ці інноваційні продукти підходять для доповнення продуктів хімічного захисту рослин. Широкий спектр інтегрованих агрономічних рішень допомагає фермерам виробляти екологічно чисті продукти відповідно до останніх вимог ринку.

Виконано за допомогою Disqus