Китайський виробник с/г техніки World розширить представництво в Україні

2 листопада 2018 268 0
Китайський виробник с/г техніки World розширить представництво в Україні
World 454 на виставці ІнтерАГРО 2018

Китайська компанія Jiangsu World Agricultural Machinery, яка спеціалізується на виробництві сільськогосподарської техніки, планує розширюватися на ринку України. Про це повідомив менеджер з продажу компанії Jiangsu World Agricultural Machinery Річард Мао, передає Traktorist.ua.

В Україні продукція компанії продається з минулого року. Це трактори World потужністю від 45 к.с. до 110 к.с. У минулому році 20 одиниць техніки було продано українським аграріям. World Agricultural Machinery ще не має в Україні дилерів, дистриб’юторів та представництв. Тому всі машини були доставлені з Шанхая напряму фермерам. Заводська вартість трактора World 454 потужністю 45 к.с. складає $6,6 тис.

За словами представника компанії, одна з переваг тракторів World — це можливість встановити на техніці двигун, кабіну або обладнання, яке необхідне клієнту.

«Клієнт може установити, наприклад, двигун певної марки. Також можемо зробити ширшу кабіну або обладнати її системою підігріву та кондиціонером. Але це все за додаткову плату», — підкреслив Річард Мао.

Jiangsu World Agricultural Machinery вже 15 років працює в Шанхаї і входить в TOP-5 виробників сільськогосподарської техніки в Китаї. Компанія випускає близько 15 тис. тракторів за рік.

Наразі виробник шукає в Україні дилерів і планує відкривати представництва.

Виконано за допомогою Disqus