Черкаський Азот розпочав випуск нового виду міндобрив

27 листопада 2018 1558 0
Черкаський Азот розпочав випуск нового виду міндобрив

ПАТ Черкаський «Азот», розпочав випуск нового виду мінеральних добрив — карбамідно-аміачної суміші із додаванням сірки — КАС+S. Про це повідомив Голова Правління Черкаського «Азоту» Віталій Скляров, передає SuperAgronom.com.

За його словами, наразі в Україні активно розвивається сегмент спеціальних добрив, до яких відноситься і КАС+S. Протягом вересня-жовтня підприємством було вироблено першу експериментальну партію обсягом 540 тонн.

«Щоб отримати максимальний ефект від внесених добрив, аграрії починають більш ретельно підходити до їх підбору, специфічно враховуючи особливості ґрунту та потреби с/г культур у конкретних мікроелементах. У 2017 році обсяг українського ринку КАС+S склав близько 45 тис. тонн, і щороку попит продовжує рости. Ми бачимо хорошу перспективу для себе у цьому сегменті, тому прийняли рішення оперативно запустити нове виробництво», — прокоментував Віталій Скляров.

Повідомляється, що випуск мінерального комплексу КАС+S буде організовано на базі діючих виробничих потужностей Черкаського «Азоту». Виробнича потужність КАС+S складатиме 36 тис. тонн на рік.

Довідка: згідно технології, в кінцевому продукті КАС+S масова частка загального азоту становить 26-28,5%, масова частка сірки — 2%, аміачної селітри — 35-37%, сульфату амонію — 8,2-8,6; карбаміду — 27-30%.

Виконано за допомогою Disqus