Сільське господарство забезпечує 14% ВВП

1 жовтня 2015 99 0
Сільське господарство забезпечує 14% ВВП
Latifundist.comСільське господарство забезпечує 14% ВВП

Сільське господарство залишається експортною галуззю №1 в Україні та забезпечує 14% загального обсягу ВВП. Про це зазначив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко під час відкриття національної агропромислової виставки «Агроекспо-2015» у Кіровограді, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За його словами, завдяки здійсненим реформам вдалося значно спростити умови для роботи бізнесу, малого та середнього підприємництва у галузі, відкрити нові експортні напрями та розширити товарний асортимент експорту.

«Серед успішних реформ в аграрному секторі – дерегуляція, диверсифікація і відкриття нових ринків збуту, реформування системи управління галуззю. Як результат — сільське господарство залишається експортною галуззю №1 в Україні та забезпечує 14% загального обсягу ВВП», — наголосив Міністр Олексій Павленко.

Також він додав, що успішні реформи – це один із важливих індикаторів того, наскільки ефективною є робота органу державної влади у галузі.

«Реформи в аграрному секторі України демонструють перші позитивні результати та закладають міцну основу його розвитку на довгострокову перспективу», — сказав міністр.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою