У LNZ Group повідомили маркетингові плани на 2019 рік

21 січня 2019 199 0
У LNZ Group повідомили маркетингові плани на 2019 рік

У 2019 р. в LNZ Group планують розвивати всі напрямки холдингу — агровиробництво, насінництво, дистрибуція. Про це в коментарі Latifundist.com розповіла керівник відділу маркетингу компанії LNZ Group Юлія Каменєва.

«Наголоси в цьому році будуть розставлені на професіоналізмі наших польових співробітників. Ми хочемо допомагати вирішувати всі гострі питання ведення сільського господарства, зміцнити позиції найближчих і кращих професіоналів на ринку для наших партнерів-фермерів», — підкреслила вона.

відділу маркетингу компанії LNZ Group

У 2019 р. LNZ Group входить зі слоганом — «Досвідом і працею заради більшого».

«Є ідея, яку ми хочемо донести до наших аграріїв, є слід, який ми хочемо залишити в історії, є те, що буде жити після нас, в наступних поколіннях. А значить, все, що ми робимо сьогодні, є частиною того великого, до чого ми прагнемо і хочемо залишити після себе, зробити життя аграріїв технологічно кращим і надати повний сервіс в рамках національної компанії», — зазначила вона.

Юлія Каменєва розповіла, що в новий слоган закладений багаторічний досвід усіх напрямків бізнесу LNZ Group.

«Ми — перший насіннєвий завод в Україні. 170 років — великий досвід у виробництві насіння, який передавався поколіннями. На нашій господарській землі в розмірі 70 тис. га ми пробуємо всі технології та продукти, які продаємо і рекомендуємо клієнтам в рамках бізнесу дистрибуції. Цей досвід важко переоцінити, адже всі проблеми клієнта відчуваємо в прямому сенсі на собі», — підсумувала Юлія Каменєва.

Виконано за допомогою Disqus