На Полтавщині невідомі знищили горіховий сад сімейної ферми

30 січня 2019 1666 0
На Полтавщині невідомі знищили горіховий сад сімейної ферми
facebook.com, Юрій Парахнич

У селі Дудникове Полтавського району Полтавської області невідомі знищили горіховий сад сімейного фермерського господарства «Марусин сад». Власники господарства, родина Парахнич, оголосили винагороду за інформацію про зловмисників у розмірі 3 тис. грн. Про це повідомив Юрій Парахнич на своїй сторінці у Facebook.

«У ніч на 12 грудня 2018 р. невідомі (чи невідомий) проникли на огороджену територію сімейного фермерського господарства «Марусин сад» у селі Дудникове Полтавського району. Було знищено майже всю огорожу (більше 400 метрів) та 80% посадженого восени 2018 р. горіхового саду, а саме 121 саджанець. Це вже не перший випадок пошкодження нашого майна. 12 жовтня 2018 р., ще до посадки саду, було зламано 7 бетонних стовпчиків огорожі», — повідомив господар.

Сімейне фермерське господарство було створено навесні 2018 р.

«Місцевим жителям через газету повідомили, що заклали у шкілку колекцію великих горіхів і безкоштовно будемо дарувати їх саджанці усім бажаючим. Але є в нас «доброзичливці», яким не дає спокою наша діяльність. Ми плануємо збільшити площу саду та створити робочі місця, але потрібно заздалегідь унеможливити нехтування закону, псуванню майна та таке дикунство», — наголосив Юрій Парахнич.

Інформацію про зловмисників, що понівечили родинний сад, господарі просять надати за телефоном: 067-531-02-17 Юрій.

Виконано за допомогою Disqus