Фермер врятував село від вимирання за допомогою квітів

18 березня 2019 263 0
Фермер врятував село від вимирання за допомогою квітів
businessman.ruФермер врятував село від вимирання за допомогою квітів

Група китайських селян придумала план відродження свого села, яке поступово вмирало. Як і інші схожі поселення в горах, село потерпало від зсувів, селей, повеней та інших природніх катаклізмів. Під керівництвом агронома вони створили ферму з вирощування гвоздик та забезпечили жителів роботою. Про це повідомляє Kurkul.com із посиланням на businessman.ru.

Природні катаклізми довгий час змушували жителів залишатися у своїх будинках, без зв’язку із зовнішнім світом. Дороги розмивало, а гірські потоки робили землю непридатною для вирощування овочів. Жителі зазнавали труднощів не тільки з їжею, але і з одягом. Після створення ферми місцева влада виділила кошти для побудови укріплень, і село разом із теплицями більше не боїться бути змитим гірським потоком.

За минулий рік фермери за допомогою держави змогли підняти рівень життя в рідному селі. Сьогодні дохід працівника в цьому селі становить близько $800 на місяць. Селяни змогли побудувати нові будинки, розчистити дороги й забезпечити постійний зв’язок із містом.

Виконано за допомогою Disqus