ООН оголосили міжнародний конкурс на інноваційні ідеї та технології для агросектору

19 березня 2019 32 0
ООН оголосили міжнародний конкурс на інноваційні ідеї та технології для агросектору

Офіс Організації Об'єднаних Націй з промислового розвитку зі сприяння інвестиціям та технологіям в Італії та Future Food Institute в Болонії, оголосили про початок третього Міжнародного Конкурсу «Інноваційні Ідеї та Технології в Агробізнесі». Про це повідомляє прес-служба Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.

На меті конкурсу — обрати найкращі технології та найбільш інноваційні рішення в сфері сталого розвитку у всьому світі, які застосовуються у сільському господарстві та агропромисловому секторі та можуть покращити соціально-економічний стан в країнах, що розвиваються.

Конкурс охоплює всі сфери агробізнесу: від виробництва до переробки та зберігання харчових продуктів, від логістики до доведення готової продукції до споживача, від раціонального та ефективного управління запасами до поєднання трьох найважливіших складовий — сільського господарства, розподілу енергоресурсів та навколишнього середовища.

«Країни, до яких ми звертаємося, пропонують цікаві ринкові можливості, і ця премія є частиною нашої стратегії сталого інклюзивного розвитку», — сказала голова ЮНІДО ITPO Італії Діана Баттаджа.

До участі у конкурсі запрошуються стартапи та компанії, дослідники та університети, центри досліджень та трансферу технологій, асоціації та громадські організації з усього світу. Заявки приймаються до 31 березня 2019 року за посиланням.

Додаткова інформація на сайті UNIDO ITPO Italy.

Виконано за допомогою Disqus