Понад 80% автомобілів Chevrolet Niva у 2018 році купили аграрії

28 березня 2019 69 0
Понад 80% автомобілів Chevrolet Niva у 2018 році купили аграрії
АІС

Група компаній АІС у 2018 р. реалізувала 236 автомобілів Chevrolet Niva. Понад 80% покупців — це агрохолдинги та фермерські господарства. Найбільше автомобілів продано в Київській, Харківській, Кропивницькій, Сумській, Житомирській, Черкаській областях. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу АІС.

АІС починає приймати замовлення на автомобілі Chevrolet Niva 2019 модельного року. Автомобіль отримав цілий ряд оновлень, серед яких подушки безпеки водія і антиблокувальна система (АБС), кондиціонер, а також легкосплавні диски і заводське тонування заднього скла.

«Chevrolet Niva є одним з найуспішніших позашляховиків: обсяг вироблених автомобілів перевищує 700 тис. екземплярів. Це багаторазовий переможець конкурсів «Позашляховик року» в різних країнах», — зазначається в повідомленні.

Невелика маса і короткі звіси дозволяють Chevrolet Niva долати бездоріжжя, броди, підйоми з кутом нахилу до 50%. Автомобіль має відмінні параметрами прохідності та витривалості. Система повного приводу має блокування міжосьового диференціала і знижувальну передачу. Кліренс автомобіля — 200 мм.

Завдяки цьому позашляховик Chevrolet Niva користується популярністю серед агрокомпаній, лісових господарств, будівельних і транспортних компанії, а також інших організацій, які експлуатують автомобілі в умовах бездоріжжя.

Виконано за допомогою Disqus