Тваринникам відшкодували 1,3 млрд грн на виробництво та реконструкцію у 2018 році

8 квітня 2019 28 0
Тваринникам відшкодували 1,3 млрд грн на виробництво та реконструкцію у 2018 році

В рамках державної програми часткового відшкодування вартості будівництва і реконструкції тваринницьких комплексів дотації минулого року отримали 28 виробників. На будівництво та реконструкцію 51 об'єкту вони отримали кошти у розмірі 1,3 млрд грн. Серед них і малі фермери, і фермери з іноземними інвестиціями, які зареєстровані як суб'єкти господарювання, і працюють в Україні. Про це зазначила в.о. міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева. Повідомляє milkua.info.

Також вона повідомила, що  успішною виявилась програма з підтримки галузі садівництва. Завдяки державній підтримці були закладені 96% ягідних насаджень.

За словами чиновниці, цього року особлива увага буде приділена переробці. Саме тому до програми держпідтримки включено холодильне обладнання. Фахівці Мінагрополітики вже працюють над внесенням змін до Постанови КМУ №106, якою затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств.

Виконано за допомогою Disqus