Українські фермери отримають 60 млн грн на сільгосптехніку

25 квітня 2019 2426 0
Українські фермери отримають 60 млн грн на сільгосптехніку
pixabay.com

Лізингова компанія «ЕСКА Капітал» пропонує програму, згідно з якою протягом 1-2 днів можна отримати вигідне фінансування сільгосптехніки (тракторів і комбайнів). У планах компанії додатково інвестувати в розвиток малих фермерських господарств 60 млн грн. Повідомляє прес-служба компанії.

У компанії вважають, що насамперед нова лізингова програма зацікавить приватні фермерські господарства з земельним банкомі до 500 га.

«Приватне фермерство формує цілий клас самозайнятого населення, яке спроможне самостійно забезпечити власний добробут, не сподіваючись на дотації чи інші види державної допомоги. Наше завдання — допомогти стати на ноги цим підприємцям, надавши в лізинг першочергово необхідну с/г техніку», — розповів керуючий партнер «ЕСКА Капітал» Антон Дядюра.

Одна з ключових проблем на шляху стрімкого розвитку малого фермерства є те, що аграрним підприємствам з невеликим земельним банком важко отримати фінансування.

«Наша програма фінансування малих фермерських господарств дає фермерам швидкий і простий доступ до грошей. На першому етапі на программу виділено 60 млн грн для придбання тракторів і комбайнів. Ми пропонуємо фінансування на нову та вживану техніку», — зазначив Антон Дядюра.

Варто зауважити, техніка може використовуватися фермером не тільки для обробки власної ділянки, а також для надання послуг сусідам.

Як повідомляють в компанії, українськи фермери вже почали користуватися програмою. Ставка за лізингом не перевищує 18% на рік. Для оформлення договору необхідно зібрати мінімальний пакет документів (це можна зробити за 1-2 дні).

Читати за темою: АІС збільшив частку продажів автомобілів і сільгосптехніки в кредит і лізинг до 29%.

Виконано за допомогою Disqus