Іноземців зацікавила українська ІТ-розробка для аграріїв

12 травня 2019 109 0
Іноземців зацікавила українська ІТ-розробка для аграріїв
agroport.ua

Україна представила нову ІТ-розробку для аграріїв на світовому конкурсі стартапів у Швейцарії. Цей додаток забезпечує швидку комунікацію між органічними виробниками і покупцями на локальних та світових ринках. Продуктом відразу зацікавилося багато іноземних компаній. Про це повідомляє agroport.ua.

Новий український продукт — мобільне рішення AgroportEх.Bio — поєднало в собі агро і IT. Проект був високо оцінений на великому світовому конкурсі стартапів посівної стадії Seedstars Global Summit у Швейцарії.

Читати за темою: У США розробили технологію для очистки ґрунту від каміння на полях.

Україна вперше була представлена ​​на конкурсі аграрним напрямком. При цьому організатори зізналися, що давно вже чекали від нашої країни подібного стартапу, адже Україна останніми роками показує стрімке зростання в аграрній галузі і серйозні досягнення в сфері IT.

Мобільний  додаток AgroportEх.Bio — це ефективний інструмент для просування фермерської продукції на міжнародний ринок. Він допомагає виробникам знаходити покупців своєї продукції за кордоном, вирішуючи таким чином важливе завдання збуту продукції.

Виконано за допомогою Disqus