Восени стартує online-курс про створення стартапів

13 серпня 2018 101 0
Восени стартує online-курс про створення стартапів
МХП

У вересні 2018 р. агрохолдинг МХП і платформа інновацій Agrohub запускають освітній проект — безкоштовний online-курс How to Startup про те, як створити стартап. Про це повідомила прес-служба компанії.

Курс складатиметься з 10 відеоуроків. Давати поради, ділитися лайфхаками і застерігати від помилок будуть українські та зарубіжні стартапи та експерти.

«За 8 місяців роботи зі стартапами в рамках програми MHP accelerator, організованої Radar Tech, Agrohub і МХП, ми розглянули понад 180 заявок від команд, побачили «внутрішню кухню» українських стартапів, їх сильні сторони, ефективні дії та типові помилки, що їх припускаються на різних етапах розвитку. Такий досвід може принести користь всьому суспільству. Це наштовхнуло нас на ідею створення курсу How to Startup, відкритого для всіх зацікавлених, залучених в тему створення та розвитку власної справи», — наголосила директор департаменту управління персоналом та комунікацій МХП Ксенія Прожогіна.

У How to Startup будуть включені і поради з аналогічних світових курсів. Для цього проводиться спеціальна аналітична робота, під час якої автори курсу збирають, узагальнюють й адаптують кращі українські та міжнародні практики.

«З кожним днем ​​в Україні стає більше технологічних підприємців. Ми хочемо, щоб вони були успішні. І щоб люди, які тільки замислюються про власну справу, відчули себе впевненіше і наважилися на запуск», — зазначила засновниця Agrohub, співзасновниця Radar Tech Юлія Порошенко.

Автори підкреслюють, що курс буде орієнтований на стартапи з усіх галузей, не тільки агро. Він буде доступний безкоштовно.

Виконано за допомогою Disqus