Мобільні інформцентри з підтримки фермерства запрацюють в Україні

24 травня 2019 55 0
Мобільні інформцентри з підтримки фермерства запрацюють в Україні
new.minagro.gov.uaМобільні інформцентри з підтримки фермерства запрацюють в Україні

В Україні розпочнуть роботу мобільні інформаційні центри з підтримки розвитку фермерства. Про це повідомила в.о. міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, передає прес-служба відомства.

«Один з висновків, який ми зробили минулого року це те, що фермери мають не достатньо інформації про можливості підтримки, яку вони можуть отримати від держави. Тому цього року ми вирішити зробити конкретні кроки і максимально посилити комунікацію фахівців Мінагрополітики з фермерами на місцях, безпосередньо в регіонах, а не в Києві», — наголосила Ольга Трофімцева.

Вона додала, що в кожній області, протягом червня-липня будуть проведені відповідні семінари, на яких фермери зможуть отримати повну інформацію щодо усієї процедури отримання держпідтримки, а також в подальшому мати постійний контакт з відповідальними людьми в регіонах, які зможуть надавати консультації.

Читати за темою: Тут і там: агродотації в Україні та світі

Перший такий семінар вже відбувся 22 травня в Києві, усі інші семінари будуть проведені згідно з розробленим графіком, який розміщено на сайті Мінагрополітики.

Ініціативу Мінагрополітики щодо розгортання мобільних інформаційний центрів підтримали й європейські партнери, тому усі заходи в рамках інформаційної кампанії проводяться спільно з проектом ЄС SAFPI.

Виконано за допомогою Disqus