На український ринок насіння вийшов новий бренд UNIVERSEED

27 травня 2019 175 0
На український ринок насіння вийшов новий бренд UNIVERSEED

Лінійка нового бренду насіння UNIVERSEED вироблятиметься на Лебединському насіннєвому заводі, який входить в структуру LNZ Group.

Протягом останніх 5 років LNZ Group спільно з канадською компанією NAPG (North American Plant Genetic) досліджували селекційні можливості для створення якісного портфеля насіння UNIVERSEED.

Клер Кован, генеральний директор компанії NAPG

«UNIVERSEED об'єднує кращий світовий досвід насінництва з уже стійкими знаннями агровиробництва в світі і Україні. Ми обираємо кращу генетику з Північної Америки і проводимо ретельний процес випробувань та відбору на місцях в Україні», — зазначає генеральний директор компанії NAPG Клер Кован.

За її словами, на сьогодні вітчизняний надає сільгоспвиробникам величезну кількість можливостей. Аграрії в Україні прагнуть розвивати рентабельні методи ведення сільського господарства, впроваджують інновації. UNIVERSEED — це унікальна програма, яка надає передову генетику і адаптована до роботи в українських умовах.

Враховуючи, що світовий агроринок не перестає дивувати розвитком технологій, а компанії-гіганти продовжують об'єднуватися для надання повного пакету рішень і послуг для аграріїв, LNZ Group продовжує стрімко розвивати свої ексклюзивні продукти DEFENDA і UNIVERSEED.

Віктор Кравченко, керівник напрямку UNIVERSEED в Україні

«Як визнаний за результатами минулого року лідер з продажу кукурудзи ми також не стоїмо на місці. Активно спілкуючись з клієнтами, ми хочемо почути кожного і задовольнити їх потреби. Компанія LNZ Group провела випробування на своїх полях, результати перевершили всі наші очікування і, перевіряючи якість продуктів DEFENDA і UNIVERSEED, ми готові з упевненістю рекомендувати їх нашим клієнтам. Таким чином, зазначені бренди і розширили дистриб'юторський портфель LNZ Market», — зауважив керівник напрямку UNIVERSEED в Україні Віктор Кравченко.

За його словами, ідея бренду полягає в тому, щоб вибирати кращий генетичний матеріал, гібридизувати на своїх полях і доводити до посівних стандартів на власному насіннєвому заводі. Спираючись на багаторічний досвід, LNZ Group пропонує аграріям використовувати гібриди, які були максимально адаптовані під кліматичні зони в Україні.

Виконано за допомогою Disqus