Проект Агробізнес без цензури покаже реальний досвід ведення агробізнесу

28 травня 2019 213 0
Проект Агробізнес без цензури покаже реальний досвід ведення агробізнесу
Проект Агробізнес без цензури покаже реальний досвід ведення агробізнесу

Новий проект AgroOnline «Агробізнес без цензури» про гроші та ефективність аграрного виробництва, технології, контроль, оптимізацію, менеджмент та облік. Його створено для аграріїв, які бажають стати професіоналами своєї справи.  

У проекті спеціалісти покажуть реальний та практичний досвід ведення аграрного бізнесу. Все це без політики та пафосних інтерв’ю. Проект покаже, що дійсно працює, а в чому людей дурять.

«У сервісі AgroOnline ми зібрали все воєдино. Це комплексне рішення, яке дозволяє вирішити низку проблем на підприємстві. Незалежно від того, які сервіси використовувала агрофірма раніше, наші спеціалісти інтегрують всю наявну інформацію з різних ресурсів і готові генерувати нову. Тепер фермер матиме під рукою всі необхідні виробничі дані в будь-якій точці планети, в будь-який момент і в єдиному сервісі. Йому не треба бути IT-спеціалістом і не треба розбиратися в програмі 1С. Підприємець відкриває AgroOnline, натискає дві кнопки й отримує всю необхідну інформацію. Це дуже просто і зручно! Зрештою, на сьогодні наш сервіс допомагає українським агровиробникам обробляти півмільйона гектарів!», — співзасновник та генеральний директор «Агро Онлайн» Максим Єлісєєв.

За словами керівника проекту «Точне землеробство» компанії «Бізон-Тех» Дмитра Граца, протягом року на практиці буде випробувано всі рішення та технології сільського господарства. А також експерти покажуть нюанси та тонкощі експлуатації техніки.

«Найважливіше це практичний досвід, тому ми створюємо зручну та просту платформу з досвідом та результатами. Кожен з вас зможе безкоштовно отримати відповіді на найболючіші теми та задати питання які цікавлять саме його», — зауважив співзасновник та операційний директор «Агро Онлайн» Віктор Боровик.

Читати за темою: Максим Єлісєєв: Ми прагнемо спростити життя малому й середньому агробізнесу

Виконано за допомогою Disqus