Пшениця, кукурудза, ріпак — як змінилися ціни на с/г культури за тиждень з 3 по 7 червня

8 червня 2019 494 0
Огляд цін на с/г культури за тиждень з 3 по 7 червня
Kurkul.comОгляд цін на с/г культури за тиждень з 3 по 7 червня

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури знаходяться у Одеській та Миколаївській областях. Дані надані ресурсом Zernotorg.ua.

Вартість пшениці 2 класу протягом тижня була стабільною у портах Миколаївської та Одеської областей. У доларах вона подорожчала в портах обох областей.

Пшениця фуражна не змінила ціни на Миколаївщині та Одещині. У доларах її вартість до кінця тижня зросла у портах обох областей.

Кукурудза до кінця тижня подорожчала у портах обох областей і у гривні, і у доларах.

Вартість ячменю у гривні не змінювалася протягом тижня. У доларах його вартість змінилася. У порту Миколаївської області він дещо подешевшав, на Одещині — подорожчав.

Вартість соняшнику була стабільною протягом тижня у портах обох областей. У доларах його вартість зросла у портах Миколаївщини та Одещини.

Протягом тижня продажів ріпаку у гривні не відбувалося у портах обох областей. У доларах його вартість дещо зрослі у портах Одещини.

Вартість сої зросла у порту Миколаївської області. На Одещині продажів не було. У доларах її вартість також зросла на Миколаївщині.

 

Виконано за допомогою Disqus