Бізон-Тех презентував на АГРО-2019 лінійку техніки Massey Ferguson

11 червня 2019 240 0
Бізон-Тех презентував на АГРО-2019 лінійку техніки Massey Ferguson
Бізон-Тех презентував на АГРО-2019 лінійку техніки Massey Ferguson

У рамках міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2019» компанія «Бізон-Тех» на спільному стенді з корпорацією AGCO презентували лінійку техніки Massey Ferguson. Про це повідомив керівник напряму сільськогосподарської техніки «Бізон-Тех» Віталій Денисенко, передає Traktorist.ua.

На стенді були представлені трактор MF 2635 потужністю 75 к.с., обприскувач MF 9330, сівалка MF 9108 VE з Precision Planting та культиватор MF 5730-39 WC.

Трактор MF 2635 оснащений двигуном Simpsons. На техніці встановлена механічна трансмісія: 12 передач вперед і 4 назад. Максимальна швидкість — 33,6 км/год. Вантажопід’ємність — 2 000 кг.

«В Україні цей ринок поки що займає вітчизняний і китайський виробники, а також МТЗ. Ми в цьому сегменті представляємо більш якісний і надійний трактор, який продемонструє ефективнішу роботу», — підкреслив Віталій Денисенко.

З трактором можна агрегатувати з причіпним обприскувачем, а також цю техніку можливо використовувати для робіт на фермі. За словами Віталія Денисенка, MF 2635 є універсальною машиною, яка вже в базовій комплектації має кондиціонер, герметичну кабіну.

Також на стенді «Бізон-Тех» було представлено самохідний обприскувач MF 9330. Компанія запускає програму демонстрації і тестування, тому виставкова модель обприскувача одразу поїде до Полтавської області.

Це повнопривідна модель. Кліренс становить 1,65 м. Штанга до 30 м має 9 секцій і оснащена активною системою стабілізації і 5 сенсорами висоти. Ця модель обприскувача має бак 3000 л із системою змішування.

Сівалка MF 9108 VE вже використовувалася в цьому році на базі підприємств у Дніпропетровській, Полтавській і Львівській областях.

«Восени будемо дивитися показники врожайності, але клієнти на сьогодні задоволені сходами і якістю посіву. Крім того, ми вже продавали ці сівалки і отримали позитивні відгуки», — зазначив Віталій Денисенко.

Виконано за допомогою Disqus