Найпотужніший комбайн Fendt IDEAL вперше презентували в Україні

11 червня 2019 2578 0
Комбайн Fendt IDEAL
Комбайн Fendt IDEAL

Корпорація AGCO вперше в Україні представила комбайн Fendt IDEAL з найбільшою виробничою потужністю 550 к.с. Презентація техніки відбулася в рамках агропромислової виставки «АГРО-2019»

Fendt IDEAL оснащений двигуном МАN потужністю 550 к.с.. На комбайні встановлена унікальна система обмолоту та сепарації Helix та ротор, який має довжину 4,85 м і діаметр 600 мм. У комбайні використовується молотарка Dual Helix з двома роторами.

Машина комплектується найбільшим на ринку зернозбиральних комбайнів бункером Streamer. Його ємність — 17 100 л, а швидкість вивантаження — 210 л/с, тобто бункер вивантажується за 1 хв 21 сек.

Ширина рами комбайна становить 1,40 м, а його зовнішня ширина — від 3,30 м до 3,50 м. 

Автоматична система навішування Fendt AutoDock дозволяє встановити жатку з кабіни за 5 секунд, а нова жатка PowerFlow має максимальну ширину захвату 12,20 м.м.

Спеціально розроблена для Fendt IDEAL система IDEALharvest з 34 акустичними датчиками маси (MAD) в режимі реального часу відображає стан завантаження молотарки і системи очищення. Також бункер Fendt IDEAL оснащений  камерою, яка розпізнає подрібнене зерно.

«Комбайн Fendt IDEAL є високопродуктивним, тому ми орієнтуємося на господарства, що будуть мати велику кількість зерна, яке буде вивозитися з поля. Це машина для тих професійних господарств, які хочуть максимально швидко й ефективно збирати врожай на своїх полях», — підкреслив директор по маркетингу AGCO в Східній Європі Антон Костирко.

Нагадаємо, в Києві вперше в Східній Європі представлено обприскувач Massey Ferguson 9300

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою