BASF вийде на ринок насіння соняшнику

27 червня 2019 69 0
BASF вийде на ринок насіння соняшнику
BASF вийде на ринок насіння соняшнику

Перший вихід соняшнику на ринок заплановано на 2020 р. Для того, щоб вийти на ринок насіння соняшнику і доповнити наявний ряд продукції для цієї культури, BASF укладає дистриб'юторський договір з компанією Euralis Semences. Про це повідомила прес-служба BASF.

Договіря укладається з метою оцінки і комерціалізації лінійки інноваційного гібридного соняшнику, що дозволить надати виробникам по всій Європі ще більш повне портфоліо сільськогосподарських рішень.

До гібридної продукції буде належати технологія компанії BASF — Clearfield® Plus, що поєднує останні досягнення генетики та засобів захисту сільськогосподарських культур.

«Соняшник є ключовою сільськогосподарською культурою в Європі. Завдяки величезній користі для здоров'я, ця культура відіграє значну роль в сучасному раціоні. Соняшник також дуже важливий для сівозміни. Це партнерство дозволить нам і надалі активно розвивати виробництво насіння і їх селекційних ознак, а, отже, стати ще більш надійним партнером для наших клієнтів», — зазначив перший Віце-Президент підрозділу агрорішень BASF (Agricultural Solutions), в країнах Європи, Середнього Сходу, Африки і СНД Лівіо Тедескі.

Виконано за допомогою Disqus