Юридична компанія Arzinger: рейдерство, податки та шахрайство — найактуальніші теми для агроюристів

4 липня 2019 63 0
Олександр Плотніков, партнер, керівник відділу банківського і фінансового права юридичної компанії Arzinger
Олександр Плотніков, партнер, керівник відділу банківського і фінансового права юридичної компанії Arzinger

Найбільш актуальними питаннями для вирішення у юристів агросектору стали податки, захист від рейдерства і шахрайство. Про це Latifundist.com розповів один з партнерів юридичної компанії Arzinger, керівник відділу банківського і фінансового права Олександр Плотніков.

«Деякий час назад найбільше роботи було у практики реструктуризації. На тлі таких гучних справ, як «Мрія» і «Креатив», була також маса роботи з меншими проектами, але від цього не менш складним. Зараз хвиля реструктуризацій пройшла і більш актуальними стали питання податків, захисту від рейдерства і шахрайства. Хоча практика податкових суперечок, мабуть, постійно користується стабільно високим попитом», — розповів юрист.

Читати за темою: Arzinger: искусство дружить с агробизнесом в долгую

За словами Олександра Плотнікова компанія Arzinger не є вузькоспеціалізованою. Вона працює в різних секторах, і агробізнес — лише один з них. Проте, щоб надавати клієнту послуги такого рівня, який він очікує, потрібно розбиратися не тільки в праві, але і в специфіці кожної окремо взятої галузі.

«Тому в нашій компанії акцент зроблений не тільки на вдосконаленні юридичних практик, а й на вивченні окремих галузей бізнесу. Ми приділяємо велику увагу спілкуванню з клієнтами і роботі в різних галузевих організаціях, що допомагає краще розуміти проблеми бізнесу і знаходити оптимальні рішення. При цьому в нашій компанії немає окремого «аграрного департаменту». Фактично всі юристи, які у нас працюють, час від часу беруть участь в проектах, пов'язаних з агробізнесом», — додав він.

Arzinger працює на ринку понад 10 років, тому й досягла того рівня, коли бренд працює на неї.

«Ми досить впізнавані на ринку, нас знають. Хоча це не відміняє того, що ми активно беремо участь в роботі різних бізнес-асоціацій, проводимо багато зустрічей з діючими та потенційними клієнтами. Тобто це цілий комплекс дій з розвитку бізнесу. Ми завжди намагаємося стати для клієнта не лише консультантом, а й бізнес-партнером, розділяючи його цінності, інтереси і ризики», — зауважив Олександр Плотніков.

Виконано за допомогою Disqus