Ізюмський КХП отримав міжнародний сертифікат якості

23 жовтня 2015 112 0
Ізюмський КХП отримав міжнародний сертифікат якості
Firm34459.ub.uaІзюмський КХП отримав міжнародний сертифікат якості

Ізюмський комбінат хлібопродуктів (Харківська область) отримав підтвердження максимальної безпечності кормових матеріалів європейського зразка, пише прес-служба Харківської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, у рамках Міжнародного агрофоруму AGROPORT-2015 директору філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України «Ізюмський комбінат хлібопродуктів» Вісхану Ісламову було вручено Процесний сертифікат GMP+.

«Ізюмський комбінат хлібопродуктів став єдиним підприємством в Україні, що отримало міжнародний сертифікат GMP+FSA, який підтверджує відповідність комбікормів, що тут виробляються, європейським стандартам», — пише сайт.

У сертифікаті зазначено, що ІКХП на момент постачання відповідає додатковим вимогам для Центральної та Східної Європи з модуля GMP+FSA у рамках вимог GMP+International. Це свідчить про те, що підприємству гарантовано високий рівень довіри, а якість продукції, що ним виробляється, відповідає всім місцевим та міжнародним законодавчим актам в індустрії харчування.

«Сертифікація відповідно до стандарту GMP не тільки визначає умови, що стосуються виробництва кормів, а й зберігання, транспортування, підбір та атестацію персоналу, документації та багато чого іншого», — інформує прес-служба.

Також додається, що отриманий філією ПАТ ДПЗКУ «Ізюмський комбінат хлібопродуктів» міжнародний сертифікат поширюється на виробництво комбікормів, зберігання і транспортування кормових матеріалів та автомобільне перевезення кормів для тварин.

Виконано за допомогою Disqus