Оголосили в розшук підозрюваного в нападі на одеського фермера

19 липня 2019 903 0
Оголосили в розшук підозрюваного в нападі на одеського фермера

На Одещині поліція оголосила у розшук Віктора Полюганіча та заочно повідомила йому про підозру у розбійному нападі. За даними слідства, чоловік скоїв злочин днями поблизу міста Березівка — разом із трьома подільниками. Повідомляє podrobnosti.ua.

Нагадаємо, тоді нападники жорстоко побили місцевого фермера Олександра Пилипенка, нанесли йому вісім ножових поранень та вкрали в нього велику суму грошей — наразі постраждалий у лікарні.

За словами фермера, два роки тому Віктор Полюганіч разом з іншими рейдерами захопили його урожай зерна. Днями Олександр Пилипенко розклеїв по місту плакати, в яких викривав шахрайство зловмисників.

Він вважає, напад на себе натяком на мовчання. Оскільки дружина Віктора Полюганіча балотується на виборах до Верховної  Ради, а компромат шкодить її репутації. 

«Встановлено одну з осіб, якій заочно повідомлено про підозру, ним виявився житель Ширяєвського району Полюганіч Віктор Михайлович та його оголошено в розшук. Також плануються проекти повідомлень іншим учасникам вказаного злочину. Після встановлення місцезнаходження вказаних осіб, які вчинили злочин, слідчий планує звертатись з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», — розповів заступник начальника ГУНП в Одеській області Сергій Шайхет.

Виконано за допомогою Disqus