Розкрили подробиці жорстокого нападу на фермера

16 липня 2019 283 0
Розкрили подробиці жорстокого нападу на фермера
Kurkul.com

Днями в передмісті райцентру Березівка ​​Одеської області група людей побила, поранила ножем і пограбувала фермера. За словами постраждалого, злочин організував місцевий клан рейдерів, а підґрунтям є парламентські вибори. Повідомляє podrobnosti.ua.

Наразі Олександр Пилипенко у лікарні. У фермера вісім ножових поранень, зламані ребра, струс мозку та безліч інших травм. Нині він прикутий до ліжка.

Постраждалий розповів, що на нього напали шестеро чоловіків на чолі з його давнім опонентом. У нападників були ножі та пістолети. Крім того, злочинці забрали у фермера телефон і гроші: $30 тис. і 213 тис. грн

Постраждалий розповів, що у 2017 р. Віктор Полюганич здійснив рейдерське захоплення його с/г земель та зерна на десятки млн грн. Два роки фермер марно добивався розслідування від правоохоронців.

А днями, вже з відчаю, розклеїв по Березівці плакати, де викривав рейдерів. Саме це, на його думку, і стало причиною нападу: чоловікові намагалися закрити рота напередодні виборів.

«Дружина Віктора Полюганича балотується до Верховної Ради. Я зробив плакати. У плакатах немає ніякої агітації, там просто написано: покарати просто винних, які вкрали. Він мене попросив: нічого не треба вішати, я тобі все поверну», — розповів керівник сільгосппідприємства Олександр Пилипенко.

За фактом нападу на фермера правоохоронці відкрили кримінальне провадження, проте нікого ще не затримували.

А дружна фермера розповіла, що нападників вже бачили в Одесі: в обласному управлінні поліції та в прокуратурі.

«Схоже на те, що вони їздять уже по спеціальним органам, щоб врегулювати своє питання — напевно, за рахунок тих коштів, які були викрадені», — розповіла дружина постраждалого.

Саме тому постраждалі звернулися до журналістів: щоби надати розголосу щодо свавілля, яке з ними відбувається.

Читати за темою: Розкрили резонансне вбивство подружжя фермерів на Миколаївщині

Виконано за допомогою Disqus