Активи Агроінвестгрупп виставили на продаж

8 серпня 2019 419 0
Активи Агроінвестгрупп виставили на продаж
www.russtartup.ruАктиви Агроінвестгрупп виставили на продаж

На продаж на платформі «СЕТАМ» виставили зернокомплекс агрохолдингу «Агроінвестгрупп». На торги виставлені: комплекс для перевантаження, обробки і зберігання зернових культур з млиновим заводом, крупозавод, макаронний цех і кукурудзяно-калібрувальна ділянка. Про це повідомляє Elevatorist.com.

Комплекс, який реалізовується в рамках виконавчого провадження, виставлений на торги трьома лотами вартістю 56,47 млн ​​грн.

«Одноразовий обсяг зберігання 58,8 тис. т, з яких 15 тис. т силосного зберігання. Комплекс будівель і споруд, загальною площею 42,5 м² і рухоме майно в кількості 726 одиниць», — йдеться у повідомленні.

До складу комплексу входять:

  • комбікормовий завод силосного типу місткістю 10 тис. т;
  • млинзавод продуктивністю 55 т/добу обладнаний лінією житнього борошна 55 т/добу в зерні, на хлібопекарському 73% помолі з відбором борошна в/г 50%, борошна 1 с — 23%, продуктивністю 20 т/добу в зерні з відбором 80% житнього борошна обдирного;
  • крупозавод продуктивністю 20 т/добу, введений в експлуатацію в 2005 р.;
  • макаронний цех продуктивністю 400 кг/год;
  • кукурудзяно-калібрувальний завод продуктивністю 120 т/добу насіння каліброваної і насіннєвої ділянок, 1 точка навантаження кукурудзи в зерні з/д транспортом, дві сушарки камерного типу ємністю по 360 т кожна, для сушки гібридного насіння кукурудзи та насіння зерна пшениці, ячменю, гороху;
  • хлібоприймальна діяльність (ділянка №1).

 

Виконано за допомогою Disqus