Борги компанії Агроінвестгрупп реструктуризують — Кучеренко

18 вересня 2019 42 0
Борги компанії Агроінвестгрупп реструктуризують — Кучеренко

Віталій Кучеренко, співвласник компанії «Агроінвестгрупп», яка збанкрутувала в січні 2019 р. приніс вибачення гравцям ринку і заявив, що всі необхідні підтверджуючі документи про непричетність до банкрутства компанії з юридичної точки зору, будуть передані слідству. Повідомляє Latifundist.com.

«Перш за все, цим листом я хочу принести свої вибачення кожному постраждалому від дій групи компаній «Агроінвестгрупп» за втрачений час, довіру і гроші. Присвятивши аграрній сфері останні 5 років, я хочу відновити репутацію, яка постраждала від чужих помилок і недобросовісності. Я готовий надати слідству всі докази про мою непричетність до банкрутства компанії з юридичної і будь-якої іншої точки зору. Я не був бенефіціаром і акціонером компанії, але ситуація, що склалася поставила під загрозу особисту і сімейну безпеку: від мене вимагали повернути те, чим я ніколи не володів. Компанію «Агроінвестгрупп» на переговорах часто представляв я, тому коли люди втратили гроші, в першу чергу вони стали звертатися до мене. Однак пряме вимагання з боку окремих осіб перешкодило результативним переговорам і оперативному вирішенню проблеми», — повідомив Віталій Кучеренко.

Читати за темою: Активи Агроінвестгрупп виставили на продаж

За словами Віталія Кучеренко, банкрутство компанії «Агроінвестгрупп» завдало економічних збитків не лише аграріям і компаніям, а й відчутно позначилося на інвестиційній привабливості ринку для зарубіжних партнерів. Тому, для відновлення репутації України і свого імені, екс-менеджер заявив про готовність реструктуризації боргів «Агроінвестгрупп».

«Я усвідомлюю, що єдиний реальний спосіб повернути собі добре ім'я, а своїм словам вагу — це почати з реальних справ. Тому, як тільки з'явилася можливість почати переговори, я буду спілкуватися з сільгоспвиробниками, трейдерами та іншими контрагентами, озвучуючи їм пропозицію щодо реструктуризації боргів групи компаній «Агроінвестгрупп». Особиста професійна етика і правила життя не дозволяють залишити ситуацію без рішення. Я буду звертатися до кожного учасника ринку, від фермерів-приватників до міжнародних трейдерів, і намагатися знайти загальні точки для визначення шляхів співпраці в питанні погашення боргів», — резюмував Віталій Кучеренко.

Згідно з повідомленням, команда Віталія Кучеренка працює над вибудовуванням діалогу з постраждалими і спільно опрацьовує подальші плани і кроки із повернення боргів партнерам «Агроінвестгрупп».

Виконано за допомогою Disqus