Агроекспортер презентували на ІнтерАгро

28 жовтня 2015 111 0
 Агроекспортер презентували на ІнтерАгро
Кurkul.com Агроекспортер презентували на ІнтерАгро

На міжнародній виставці «ІнтерАгро 2015» команда банку ПУМБ спільно з інформаційним агенством Top Lead та Національним агропорталом Latifundist.com презентували довідник «Агроекспортер».

«Цей довідник відкриває для вас двері у нові ринки», — так розпочала презентацію представник Національного агропорталу Latifundist.com Тетяна Приходько.

За словами заступника голови правління, члена правління ПУМБ Олексія Волчкова, експорт — дуже актуальне завдання для України.

«Тому важливо знати, що і куди продавати. Сподіваюсь, що проект допоможе компаніям розширити експорт», — зазначив він.

Представник компанії Top Lead Станіслав Шум сказав, що «Агроекспортер» — довідник у сфері експорту сільгогосподарської продукції, який відкриє перед агробізнесом нові можливості.

За його інформацією, довідник відображає дані про 14 країн світу, які експортують та імпортують сільськогосподарську продукцію, 25 її основних видів та 15 базових нішевих товарів.

«У спрощеному інфографічному вигляді подано аналітичні матеріали, які цікавлять українських сільгоспвиробників», — сказав Станіслав Шум.

Реєстрація для отримання електронної версії довідника доступна прямо зараз. Щоб заповнити реєстраційну форму, натисніть ТУТ.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою