Через випадок АЧС розпочато розслідування

29 жовтня 2015 96 0
Через випадок АЧС розпочато розслідування
5.uaЧерез випадок АЧС розпочато розслідування

У Миколаївській області за фактом спалаху африканської чуми свиней (АЧС) розпочато розслідування, пише «УНІАН».

Врадіївський райвідділ міліції Миколаївської області почав розслідування за фактом порушення ветеринарного законодавства, що призвело до захворювання тварин африканською чумою свиней.

Читати по темі: На Миколаївщині зафіксували перший випадок АЧС

У секторі зв'язків з громадськістю управління Міністерства внутрішніх справ України у Миколаївській області повідомили, з 27 жовтня при Врадіївський райдержадміністрації створена Державна надзвичайна протиепізоотична комісія, яка займається недопущенням поширення АЧС на території області.

Територія смт Врадіївка визнана епізоотичним центром, в його адміністративних межах встановлено карантин строком на 40 діб.

Працівники Врадіївського районного відділу міліції здійснюють охорону громадського порядку під час заходів, спрямованих на недопущення поширення захворювання на інші території, а також на карантинних постах при в'їзді у смт Врадіївка та інших транспортних повідомленнях, визначених комісією.

За фактом порушення ветеринарного законодавства розпочате кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою