Мінагропрод розробить законопроект про локальні аграрні ринки

30 жовтня 2015 41 0
Мінагропрод розробить законопроект про локальні аграрні ринки
Оgo.uaМінагропрод розробить законопроект про локальні аграрні ринки

До Верховної Ради України наступного буде подано законопроект про локальні аграрні ринки.

Про це під час зустрічі з керівництвом японської компанії Nepuree заявив заступник міністра аграрної політики та продовольства України Володимир Лапа, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За його словами, вони регламентуватимуть на законодавчому рівні проблеми як виробника, так і споживача продукції.

«В Україні поступово зароджується ринок адресної доставки продовольства, який у подальшому буде зростати. Наразі відпрацьовуємо українське законодавство відповідно до законодавства ЄС щодо безпечності харчових продуктів», — додав він.

Як зазначається у повідомленні, зі свого боку представники японської компанії Nepuree запропонували налагодити виробництво продукту Nepuree в Україні. Вони представили інноваційні технології та продукцію для використання у сільськогосподарському виробництві та харчовій промисловості.

«Нова технологія може сприяти ще більшій популяризації української продукції. Це не лише питання експорту, але і питання здорового харчування українців. Сподіваємося на активну співпрацю із українськими виробниками продовольчої продукції, які готові інвестувати у органічне виробництво», — підкреслив директор департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства України Дмитро Шульмейстер.

Виконано за допомогою Disqus