Уряд призначив ще двох заступників Милованова

11 вересня 2019 122 0
Уряд призначив ще двох заступників Милованова
lviv.molbuk.ua

Сьогодні, 11 вересня, Кабінет Міністрів України призначив ще двох заступників Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Милованова. Повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Ними стали:

  • Світлана Панаіотіді — заступниця Міністра. На посаді опікуватиметься питаннями впровадження антимонопольних політик та стратегічного розвитку сектору оборони та безпеки. Юрист, працювала державною уповноваженою в Антимонопольному комітеті України. Також Світлана Панаіотіді є натхненницею благодійного проекту «Змінюй світ. Даруй своє».
  • Дмитро Романович — заступник Міністра. Економіст, експерт в галузі інвестицій, бізнес-клімату, дерегуляції економіки, розвитку малого і середнього бізнесу (МСБ). Працював проектним менеджером реформи «Дерегуляці» в Національній раді реформ. Співпрацював з Офісом реформ Кабінету Міністрів. В 2017-2018 рр. був учасником Ukrainian Emerging Leaders Program в університеті Stanford. В 2018-2019 рр на посаді старшого консультанта в Європейському банку реконструкції і розвитку (ЄБРР).
Виконано за допомогою Disqus