Про новий гербіцид від Океан Інвест розповіли на Дні поля Бізон-Тех і Лімагрейн Україна

13 вересня 2019 92 0
Про новий гербіцид від Океан Інвест розповіли на Дні поля  Бізон-Тех і Лімагрейн Україна
Про новий гербіцид від Океан Інвест розповіли на Дні поля Бізон-Тех і Лімагрейн Україна

На Хмельниччині минув День поля, організаторами якого стали компанії «Бізон-Тех» і «Лімагрейн Україна». Про це повідомляє SuperAgronom.com.

Представники «Океан Інвест», як одного з основних учасників і партнерів Дня поля під час заходу розповіли про новий препарат Тізеголд БТ

«Це ґрунтовий та післясходовий гербіцид системної дії проти однорічних злакових і дводольних бур’янів у посівах кукурудзи та соняшнику. В Україні він з’явиться в продажу вже в наступному сезоні», — зауважив менеджер з продажу компанії «Океан Інвест» в Хмельницькій області Сергій Дрозд. 

«Це відома на ринку комбінація двох діючих речовин — S-метолахлор та тербутилазин. Продукт на основі вказаних ДР не є дешевим, тому що він високотехнологічний. І якщо оцінювати його використання в грошах, то доля його дуже висока. Відповідно, він входить в топ-5 із всіх 1550 продуктів ЗЗР, які імпортують в нашу країну. Для нас ця комбінація нова в лінійці гербіцидів, він вже є зареєстрованим і з наступного року аграрії зможуть випробувати Тізеголд БТ на своїх полях», — розповіла директор компанії «Океан Інвест» Ірина Касьяненко.

Виконано за допомогою Disqus