Друга частина земельного віче відбудеться 26 вересня у Києві

24 вересня 2019 97 0
Друга частина земельного віче відбудеться 26 вересня у Києві
Друга частина земельного віче відбудеться 26 вересня у Києві

Друга частина «Земельного віче» відбудеться 26 вересня 2019 р. у приміщенні «Українські новини» відбудеться «Земельне віче». Початок об 11:00. Організатор заходу — радник прем’єр-міністра, активіст земельної реформи, депутат парламенту 8-го скликання Олексій Мушак. Інформаційні партнери заходу — AgroPolit.com, Latifundist.com та Kurkul.com. Про це повідомляють Українські новини.

На заході будуть керівники галузевих бізнес-асоціацій, фермерського руху, представники органів влади, міжнародних та українських фінансових та експертних організацій.

Це другий раунд земельного віче. Його мета — разом з представниками різних кіл агроринку (дрібні, середні та великі аграрії), експертами, фінансистами, виконавчою та законодавчою владою розвіяти основні міфи довкола презентованого земельного закону, спрогнозувати наслідки для ринку та виробити ряд пропозицій для покращення документу першим читанням.

«У четвер разом з основними гравцями ринку ми проведемо жваву дискусію і проговоримо ці  питання та дамо Президенту, уряду та парламенту конкретний набір пропозицій, запровадження яких запустить цивілізований вільний ринок землі в Україні», — йдеться в повідомленні.

Місце проведення: прес-центр «Українські новини» — ст. м. «Палац спорту», вул. Еспланадна, 20, 1 поверх.

Акредитація за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus