Аграрії будуть виходити з тіні після запуску ринку землі — думка

26 вересня 2019 104 0
Аграрії будуть виходити з тіні після запуску ринку землі — думка
Kurkul.com

Право власності на землю сприяє аграріїв вести прозору діяльність. Таку думку висловив член Правління «Агропросперіс Банк» Ігор Пашинов під час другого етапу круглого столу: «Земельне віче». Повідомляє кореспондент Kurkul.com.

«Право власності на землю відкриває доступ аграріям до кредитних ресурсів. Зараз існує брак коштів, необхідність в обігових коштах, і потреба в коштах для придбання с / г техніки», — прокоментував Ігор Пашинов.

На його думку, право власності буде мотивувати аграріїв вести прозору фінансову діяльність, фінансову звітність, стежити за кредитною репутацією. Це складова, яка надає доступ до грошових коштів та інвестицій.

«Ми говорили раніше про компенсацію частини відсотків за банківськими кредитами. Я сподіваюся, що це станеться, що ці кошти будуть закладені в бюджеті України на наступний рік», — додав Ігор Пашинов.

Організатор заходу — радник прем’єр-міністра, активіст земельної реформи, депутат парламенту 8-го скликання Олексій Мушак. Інформаційні партнери заходу — AgroPolit.com, Latifundist.com та Kurkul.com

Читати за темою: Запускати ринок землі потрібно поетапно — Трофімцева

Виконано за допомогою Disqus