В Аграрному фонді прокоментували звільнення Радченка

24 жовтня 2019 273 0
В Аграрному фонді прокоментували звільнення Радченка
Latifundist.com

Офіційна інформація про звільнення до голови правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрія Радченка не надходила і на сайті Кабінету Міністрів України опублікована була. Про це повідомила прес-служба компанії.

Як відомо, 23 жовтня на сторінці міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофія Милованова в Facebook з'явилася інформація про відсторонення від посади голови правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрія Радченка.

За словами Андрія Радченка, нинішня команда «Аграрного фонду» пропрацювала майже 5 років, і за цей час їй вдалося реанімувати компанію після розкрадання попередньої влади і вивести її в лідери державних підприємств агросектору України.

«За 4 повних року« Аграрний фонд» сплатив до бюджету 4,2 млрд грн податків, зборів і обов'язкових платежів. Протягом 2016-2019 рр. відрахував державі 545 млн грн дивідендів. І це та правда, яку точно знає галузь», — підкреслив екс-голова правління на сторінці в Facebook.

Окрім цього він звернувся до Тимофія Милованову із запитом на надання відповіді, стосовно ряду ключових, на його думку, питань щодо подальшої роботи «Аграрного фонду».

Читати за темою: Голову Держпродспоживслужби Володимира Лапу звільнено з посади

Виконано за допомогою Disqus