На Agritechnica 2019 LEMKEN презентував техніку для безхімічної боротьби з бур’янами

12 листопада 2019 72 0
На Agritechnica 2019 LEMKEN презентував техніку для безхімічної боротьби з бур’янами
Kurkul.comНа Agritechnica 2019 LEMKEN презентував техніку для безхімічної боротьби з бур’янами

На виставці Agritechnica 2019 компанія LEMKEN презентувала техніку Steketee, яка призначена для боротьби з бур’янами. Про це на виставці «Агрітехніка 2019» повідомив менеджер з експорту компанії Lemken Ян Возік, передає Traktorist.ua

За словами Яна Возіка, компанія LEMKEN придбала нідерландського виробника ґрунтообробної техніки у 2018 р. Ці агрегати заміняють ручну роботу, яку фермери виконують на своїх полях.

«Чи треба боротися з бур'янами або хворобами тільки хімією або вручну, як це робили раніше? У Європі все частіше відмовляються від використання хімічних засобів. Steketee пропонує техніку для сільського господарства, яка вирішує цю проблему», — заявив Ян Возік.

На стенді LEMKEN була представлена технологія контролю бур'янів Steketee Easy-Concept (EC), яка може бути адаптована до вашого конкретного місця розташування і умов посіву, машина EC-WeederDeltaRow, яка відповідає концепції посіву Lemken DeltaRow, а також набір інструментів EC-Weeder і нова модифікація EC-Space.

«Ми провели навчання для співробітників LEMKEN, продавців, партнерів та дилерів. Необхідно знати, як налаштувати техніку Steketee до потреб кожного фермера. Хоча ці агрегати є досить простими, але ж вони повинні виконувати роботу ретельно. Особливо, коли ми говоримо про робочі органи та автоматизовану систему», — підкреслив Ян Возік. 

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою