Завод Кобзаренка представив техніку для транспортування та зберігання зерна

18 листопада 2019 216 0
Завод Кобзаренка представив техніку для транспортування та зберігання зерна
Kurkul.com

На міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2019 український виробник сільгосптехніки «Завод Кобзаренка» презентував 5 агрегатів для транспортування та зберігання зерна. Повідомляє Traktorist.ua.

На стенді виробника були представлені зернопакувальна машина ЗПМА-180 з двигуном Lamborghini, самозавантажувальний причіп-тюковіз, перевантажувальний бункер-накопичувач, універсальний зсувний причіп і завантажувач вагонів.

«Хочу наголосити, що останній буде дуже корисним для таких країн, як Пакистан і Єгипет, де великі обсяги зерна. Крім того, техніка «Заводу Кобзаренко» вже продається в Австралії, Іспанії, Єгипті.Чим примітна вся наша техніка, так це тим, що за якістю вона не поступається європейській, а за ціною — майже в 2 рази дешевше», — розповів власник підприємства Анатолій Кобзаренко.

За його словами, за перші два дні виставки компанія знайшла контакти у Бразилії, Уругваї, Данії, Індії. Також технікою зацікавилися 4 дилери з Італії. Агрегати українського виробника на Agritechnica представлялися з 2011 р.

Власник заводу не тільки пропонує на виставці свою сільгосптехніку, а й купує агрегати інших компаній. Наприклад, Анатолій Кобзаренко придбав снігомет, щоб взимку можна було розчищати населені пункти, де живуть працівники його підприємства і де розташовані заводи.

Нагадаємо, на виставці Agritechnica 2019 компанія Amazone представила посівний комплекс Cirrus 6003-2CC.

Виконано за допомогою Disqus