Компанія LEMKEN розширила серію навісних плугів Juwel

5 грудня 2019 61 0
Компанія LEMKEN розширила серію навісних плугів Juwel

Компанія LEMKEN під час Agritechnica-2019 представила техніку різну за експлуатаційними характеристиками і призначенням, але об'єднану ідеєю розумного землеробства. Серед новинок розширена серію навісних плугів Juwel. Про це йдеться у спецпроекті «Agritechnica 2019: світова прем'єра новинок LEMKEN» на Kurkul.com.

Зазначається, що компанія розширила серію навісних плугів Juwel і спеціально до виставки представила модель для потужних тракторів. Оборотний плуг Juwel 10 з кількістю борозен до семи оснащений рамою 160х160 мм. Вісь обертання становить 130 мм, тому техніка може працювати в найскладніших умовах.

«Це плуги для потужних тракторів, які призначені для господарств, де багато компактних полів і потрібно часто розвертатися і переїжджати», — пояснив менеджер з експорту компанії Ян Возик.

При діапазоні потужності до 450 к.с. в залежності від комплектації та кількості борозен дана техніка може замінити дорогий напівнавісний плуг. Устаткування легко транспортується за рахунок того, що можна не від'єднувати верхню тягу для руху по дорогах. Українські аграрії вже можуть його придбати.

Про інші новинки LEMKEN читайте в матеріалі.

Виконано за допомогою Disqus