Лозівські машини вперше у Європі продемонстрували борону Дукат-9

16 листопада 2019 155 0
Лозівські машини вперше у Європі продемонстрували борону Дукат-9
Kurkul.com

На міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2019 український виробник сільгосптехніки «Лозівські машини» вперше на європейському ринку презентував коротку дискову борону «Дукат-9». Повідомляє Traktorist.ua.

Про це на виставці «Агрітехніка 2019» в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua повідомив головний конструктор компанії Олексій Гриненко.

«Дукат-9» має оптимізовану систему складання бічних робочих рам. Ця дискова борона адаптована під установку змінних котків 5 типів. В залежності від ґрунту, кліматичних умов і виду землеробства агрегат можна оснастити будь-яким варіантом котка. Ширина захвату «Дукат-9» становить 9 м. Транспортні габарити — 3 м в ширину і 4 м у висоту. Агрегатується з трактором потужністю від 300 к.с.

Також до уваги відвідувачів була запропонована важка дискова борона «Дукат Gold-9», яка здатна за один прохід виконувати роботи по передпосівній підготовці, і 7-лаповий глибокорозпушувач «Франк-3sp» з системою внесення гранульованих добрив.

«Привезли на виставку новинки, у тому числі і ті машини, які ми позиціонуємо для Європи, на експорт. «Дукат-9» — новинка цього року. Ну і в принципі «Дукат» — це машини, які ми найбільше експортуємо в Європу. «Франк-3sp» був зроблений саме для ринку Європи. В Україні ми продаємо трохи інший варіант цієї техніки, без пружинного захисту», — додав Олексій Гриненко.

За його словами, одна з особливостей техніки «Лозівських машин» — принцип «нуль обслуговування» при максимальній швидкості роботи з високою якістю, який гарантує зниження витрат.

Виконано за допомогою Disqus